Dagje uit

Bourgondisch genieten en uitrusten

In Roerdalen is veel te zien en te beleven. Genoeg om een lang weekend, een midweek, een week of een langere periode mee te vullen. Hierbij hoort natuurlijk lekker eten en drinken.

Volop genieten van het goede leven in Roerdalen? Proef het geluk met een lekker hapje of een drankje! Pak een terrasje bij mooi weer, ga voor een avond uitgebreid tafelen of kies voor een lekker ijsje op de hand. Elke kerkdorp biedt zijn eigen unieke mogelijkheden.

Streekproducten

Ervaar de pure smaak van het zuiden en proef van onze lokale lekkernijen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Sjtekwórs, Beerkees of Knapkook

  • Landwinkel Schurenhof: Hier vindt u onder andere het Gagelbier. De gagel die hiervoor gebruikt wordt, groeit bij Nationaal Park de Meinweg.
  • Slijterij-Wijnboetiek Het Steenhuis: Hier vindt u enkele speciale "Geluksproducten" zoals de Roerdaler Gelukslikeur en overheerlijke Geluks-bonbons. En de Roerdaler bieren: Blond, Dubbel, Tripel en de Quadrupel.
  • Zittard Asperges: Tijdens het asperge seizoen vindt u hier heerlijke verse asperges , ookwel genaamd het 'witte goud'. 

 

Meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over de faciliteiten, uw verblijf of over reserveringen? Klik op onderstaande button en neem een kijkje op onze 'veelgestelde vragen pagina'. In de meeste gevallen wordt uw vraag beantwoord!

Vragen? Klik hier