Het ontstaan van Camperplaats Roerdalen

Camperplaats Roerdalen is ontstaan uit de behoefte van reizende kampeerders naar een comfortabele en flexibele verblijfplaats. Onze camperplaats biedt reizigers de mogelijkheid om op een mooie locatie te overnachten zonder zich zorgen te maken over aankomst- en vertrektijden, reserveringen en/of beperkingen in stroomvoorziening.

Camperplaats Roerdalen is 24 uur per dag open en biedt op elke plek een elektriciteitsaansluiting. Door de kampeerervaringen van de camperchef op diverse camperplaatsen in verschillende landen, zijn de camperplaatsen extra groot, zodat zelfs de grootste campers comfortabel kunnen staan.

Onze camperplaats is ideaal voor reizigers die willen genieten van de vrijheid van het reizen met een camper en op zoek zijn naar een ontspannen en flexibele verblijfplaats in de nabije natuur. 

Meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over de faciliteiten, uw verblijf of over reserveringen? Klik op onderstaande button en neem een kijkje op onze 'veelgestelde vragen pagina'. In de meeste gevallen wordt uw vraag beantwoord!

Vragen? Klik hier