Wandelen en fietsen

Verrassend Roerdalen

Camperplaats Roerdalen ligt centraal in Midden Limburg en op een steenworp afstand van het nationaal Park de Meinweg (10km), het McArthurGlen Desginer Outlet Center (10km), de Maasplassen (10km) en de het centrum Roermond (7km).

Vanuit de camperplaats loop of fiets je zo het bos in waar diverse prachtige wandel- en MTB routes te vinden zijn. Voor ieder wat wils! Geniet van de natuur en van het verblijf

Wandelen en meer!

Kom wandelen, fietsen, paardrijden of zelfs ballonvaren in Roerdalen. Laat u verrassen door onze prachtige natuurgebieden en knusse kerkdorpen. In Roerdalen zijn we specialisten in 'klein geluk', want groot geluk zit meestal in kleine dingen. Ontdek het zelf!

Gelukswandelingen 2021

Wie weet er het beste wat de mooiste wandelroutes van Roerdalen zijn? Juist: de inwoners van Roerdalen! In 2021 werden de mooiste wandelroutes in Roerdalen verzameld in de wedstrijd Wandelgeluk 2021. Bekijk de winnende routes hier:

Wandelen op de Meinweg

Zowel een klein blokje om als een stevige wandeling van vele kilometers tot in Duitsland behoren tot de mogelijkheden. De routes om de Meinweg zijn aangegeven met gekleurde paaltjes. U vindt ook een overzicht van de routes op de website van Nationaal Park De Meinweg. Daarnaast kunt u in het nationaal park en omgeving knopenlopen. Met deze wandelrouteplanners van Hart van Limburg kunt u uw eigen route samenstellen aan de hand van knooppunten.

Fietsen in Roerdalen

Klik op deze link voor verschillende fietsroutes door het mooie Roerdalen

Meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over de faciliteiten, uw verblijf of over reserveringen? Klik op onderstaande button en neem een kijkje op onze 'veelgestelde vragen pagina'. In de meeste gevallen wordt uw vraag beantwoord!

Vragen? Klik hier