Vragen?

Hieronder vind je de antwoorden op vragen die vaak door onze bezoekers worden gesteld.

Veelgestelde vragen

Er zijn maar liefst 25 camperplaatsen ter beschikking!

Op camperplaats Roerdalen werken wij niet met reserveringen. We hebben maar liefst 25 ruime camperplaatsen ter beschikking en daarnaast eventuele ' noodplekken' mochten we vol zitten. U kunt er dus vanuit gaan dat er plek is. Komt u later op de dag aan in het hoogseizoen, neem dan gerust even contact met ons op (+31630089215). Wij kunnen u dan vertellen hoe druk het is, maar helaas geen plek voor u reserveren. 

De tarieven voor een overnachting bedragen 15 EUR per nacht voor een camper met 2 personen. Bent u alleen reiziger dan betaald u 13 EUR per nacht.

Natuurlijk mag u bezoek ontvangen. Op onze camperplaats is iedereen welkom! Wij rekenen voor extra bezoekers een kleine meerprijs van 3,75 per persoon.

Op onze camperplaats kunt u gebruik maken van zowel douche als toilet. Al onze gasten mogen GRATIS gebruik maken van een splinternieuwe sanitair unit welke bestaat uit 2 aparte cabines met douche en toilet. 

Wij hebben een aparte plek voor het legen van het chemische toilet. De plek staat duidelijk aangegeven met een informatiebord. Gelieve enkel op deze plek uw chemisch toilet te legen. 

WI-FI is GRATIS te gebruiken en ook nog eens erg snel! Sterker nog, deze website is gebouwd op de camping naast de camper in de zon, met gebruik van 'WI-FI Camperplaats Roerdalen'. Als dat geen test is ;)

Onze camperplaatsen zijn extra lang. Zelfs voor XXL campers zijn er plekken beschikbaar. Ook zijn er plekken met een extra lange oversteek waarbij +/- 15 meter ondergrond verhard is en daarna nog meer dan voldoende ruimte voor de 'achterkant' van uw camper beschikbaar. Kortom, u kunt bij ons altijd terecht! Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via tel: +31630089215.

De reistijd vanuit de snelweg naar Camperplaats Roerdalen betreft ongeveer 10 minuten. Toets op uw navigatie adres: 't sittert 3, 6077 NN St.Odilienberg. Zodra u op deze locatie terecht komt volgt u de bocht naar rechts en rijdt u zo het terrein van de Camperplaats op! 

Nee, bij Camperplaats roerdalen werken we niet met vaste aankomst en vertrek tijden. We willen het onze gast zo makkelijk mogelijk maken en zijn daarom soepel met de aankomst en vertrek tijden, zodat u ultiem kunt genieten zonder stress.


En als ik erg laat arriveer?

U hoeft niets te doen. Rijd rustig naar een nog vrije plek, parkeer uw camper en geniet van uw nachtrust. De registratie/betaling kunt u de volgende ochtend voldoen bij het info punt. Mochten u dan vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact met ons op info@camperplaatsroerdalen.nl