Vragen?

Hieronder vind je de antwoorden op vragen die vaak door onze bezoekers worden gesteld.

Veelgestelde vragen

Er zijn maar liefst 25 camperplaatsen ter beschikking!

Op camperplaats Roerdalen werken wij niet met reserveringen. We hebben maar liefst 25 ruime camperplaatsen ter beschikking en daarnaast eventuele ' noodplekken' mochten we vol zitten. U kunt er dus vanuit gaan dat er plek is. Komt u later op de dag aan in het hoogseizoen, neem dan gerust even contact met ons op (+31630089215). Wij kunnen u dan vertellen hoe druk het is, maar helaas geen plek voor u reserveren. 

De tarieven voor een overnachting bedragen 15 EUR per nacht voor een camper met 2 personen. Bent u alleen reiziger dan betaald u 14 EUR per nacht.

Om uw plek van stroom te kunnen voorzien kunt u eenvoudig gebruik maken van 1 van de 3 ''stroom betaalzuilen''. Deze staan verspreid over de camerplaats.

Geef bij de stroombetaal zuil altijd eerst uw plaatsnummer in zodat het systeem weet aan welke plek de stroom gekoppeld dient te worden. Vervolgens volgt u de stappen op de automaat. 

Let op: u kunt contant betalen of via de app. Om de app te downloaden scant u de QR- code op de stroom betaalzuil. Om een bedrag toe te kunnen voegen aan de app blijft u kort naast de stroom betaalzuil staan (de app communiceert via bluetooth met de stroom betaalzuil).

De stroombetaalzuil kan helaas geen wisselgeld uitkeren.

Natuurlijk mag u bezoek ontvangen. Op onze camperplaats is iedereen welkom! Wij rekenen voor extra bezoekers een kleine meerprijs van 3,75 per persoon.

Op onze camperplaats kunt u gebruik maken van zowel douche als toilet. Al onze gasten mogen GRATIS gebruik maken van het toilet. Een splinternieuwe sanitair unit kunt u vinden naast het infopunt, welke bestaat uit 2 aparte cabines met douche en toilet. Voor het gebruik van de douche vragen wij een kleine betaling (50 cent per 5 minuten).

Wij hebben een aparte plek voor het legen van het chemische toilet. De plek staat duidelijk aangegeven met een informatiebord. Gelieve enkel op deze plek uw chemisch toilet te legen. 

WI-FI is GRATIS te gebruiken (zonder wachtwoord) en ook nog eens erg snel! Sterker nog, deze website is gebouwd op de camping naast de camper in de zon, met gebruik van 'WI-FI Camperplaats Roerdalen'. Als dat geen test is ;)

De reistijd vanuit de snelweg naar Camperplaats Roerdalen betreft ongeveer 10 minuten. Toets op uw navigatie adres: 't sittert 3, 6077 NN St.Odilienberg. Zodra u op deze locatie terecht komt volgt u de bocht naar rechts en rijdt u zo het terrein van de Camperplaats op! 

Alleen in het hoogseizoen (1 april tot 1 oktober) moet u rekenening houden met aankomst en vertrek tijden. 

Aankomst tijd: Voor middernacht
Vertrek tijd: Voor 13:00u

En als ik erg laat arriveer?

Zoek een vrije standplaats en check in bij het infopunt. Mochten u dan vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Wij werken met een digitaal check-in systeem. 

Inchecken:

Zoek een vrije plaats (met groen nummer) en onthoudt uw plaatsnummer. Ga naar het infopunt en doorloop het incheck proces op de terminal.

Uitchecken

Bij vertrek uitchecken. Ga naar het infopunt en doorloop het uitcheck proces op de terminal. Betaal met betaalpas of contant. 

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact met ons op info@camperplaatsroerdalen.nl